Bejelentés


Brabus Hungary Új és Használt Brabus Mercedes-Benz

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


Üzenőfal


Név:

Üzenet:Szavazás

ÜDVÖZÖLJÜK A BRABUS HUNGARY OLDALÁN
Ezt az oldalt azoknak az igényes és kifinomult vásárlóknak ajánljuk, akik rajonganak a precíz sport autók iránt.


A német Brabus cég több mint 30 éves múltal rendelkezik, jelenleg csak a Mercedes és Smart autókat tuningolja. 


A Brabus Hungary Kft. a Brabus autók kizárólagos magyarországi forgalmazója. Az oldalon új és használt autókat, valamint felniket egyaránt értékesítünk. 


    


Create your own banner at mybannermaker.com!
Make your own banner at MyBannerMaker.com!
Keresés a honlaponHírek
A világ leggyorsabb luxusautója a Brabustól

A világ leggyorsabb ötajtósa egy kissé átalakított Mercedes E osztály, amelyet a Brabus vett kezelésbe. Olaszországban, a Nardo oválpályán tesztelés közben született meg az új gyorsasági világrekord. A Brabus által átalakított Mercedes E osztály állította fel az új, 350,2 km/órás rekordot. Az autót egy 640 lóerõs, V12-es turbómotor hajtja, amelynek lökettérfogatát 5,5 literrõl 6,3 literre növelték. Az alaphelyzetben a 600-as, W211-es Mercedesekben dolgozó motor 1750-es fordulaton 1026 Nm nyomatékot produkál, amelyet a meghajtás és a vezérlés mechanikus és elektronikus átalakításával értek el. Az autó 0-100 km/órára 4,5 másodperc, 0-200-ra 11,7 másodperc, 300-ra pedig 30,6 másodperc alatt gyorsul fel. A Brabus E osztály ára 298 000 euró, azaz majdnem 76 000 000 forint.


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!